6

Bruine vlekken in het Gezicht verwijderen

Tips om Bruine vlekken in het gezicht te verwijderen

Bruine vlekjes in het gezicht

Bruine vlekjes in het gezicht wie heeft ze niet! In de komende vijf minuten laten wij jou zien hoe je van bruine vlekjes op het gezicht af kunt komen! Dit natuurlijk geheel pijnloos en op een gezonde en verantwoordelijke manier.

Waarom zijn bruine vlekken op het gelaat niet wenselijk?

 • Door oneffenheden op de huid krijgt je zelfbeeld een negatief impuls
 • Veel vrouwen maar zeker ook mannen voelen zich onprettig wanneer zij in bepaalde periodes meerdere donkere plekken op het gezicht hebben.
 • Je wordt door je omgeving eerder als onverzorgd persoon gekenmerkt.
 • Mogelijk ben je niet altijd je zelf, waardoor je het succes in het leven lang niet altijd volledig benut wordt.

Waardoor ontstaan er veel al pigmentvlekken op het gezicht?

Zoals je mogelijk weet komt je hoofd van heel je lichaam het meeste in het zonlicht. Door het zonlicht wordt pigment ontwikkeling gestimuleerd. Je begrijpt dat dit lang niet altijd op een goede en correcte manier gebeurd. Hierdoor ontstaan er zeker bij mensen die veel buiten komen veel sneller pigmentvlekken en moedervlekken op het gezicht.

Tips om het ontstaan van vlekken op het hoofd te verminderen:

– Smeer voortaan altijd een SPF als je naar buiten gaat.
– Zorg ervoor dat je op zonnige dagen een cap of hoedje draagt.
– Vergeet natuurlijk niet de zonnebril. De huid om je ogen is namelijk heel dun en teer.
– Zorg ervoor dat de hoofdhuid goed hydrateert en dat je ook voldoende water drinkt.
– Matig zeker op de warmere dagen met alcohol consumptie.
– Matig tevens het consumeren van ongezond voedsel en vette snacks. Deze stimuleren namelijk het ontstaan van vlekjes op de huid.

Tips om de hoofdhuid wederom mooi en egaal te krijgen:

 1. Was je hoofdhuid regelmatig of doe een natte doek je gezicht afnemen. Hierdoor blijven er namelijk geen vuil en zweet resten op de huid achter die een donkere teint geven.
 2. Smeer op de plaatsen waar je al reeds donkere vlekken hebt, net iets meer spf crème.
 3. Zorg ervoor dat je meer groente, fruit, vis en noten gaat eten.
 4. Zorg voor meer lichaamsbeweging, hierdoor wordt de huid ook buiten van textuur.

Bruine gezicht vlekjes verminderen met een whitening crème?

Het gebruik van een whitening crème is goed mogelijk als je al van alles hebt geprobeerd. Kies dan voor een crème die veelvoudig inzetbaar is en natuurlijk op PH neutraal en parfum vrij een goed voorbeeld hiervan is Skinlight.

Skinlight kortingscodes

Skinlight whitening treatment

Bruinevlekken verminderen met Skinlight:

Pigmentvlekken en moedervlekken: Smeer de crème 2x per dag op de vlekken op het gezicht. Laat het even kort in trekken en smeer er daarna ook nog een spf overheen. Na ongeveer 3 / 7 weken boek je al een geweldig resultaat. PS: bakken in de zon is dan helaas niet meer mogelijk.

Donkere kringen en wallen: De huid rond en onder de ogen is erg dun en daarom teer. Breng de crème tevens 2x per dag heel voorzichtig aan. Smeer vooral niet teveel! Daarna gebruik je ook nog een SPF. Draag tijdens de zonnige dagen dan natuurlijk ook een zonnebril, zodat je zo snel mogelijk resultaat boekt. Qua tijdsduur kun je het beste 3- 6 weken aanhouden.

Indien er vragen zijn mag je onderstaand een reactie achterlaten.

Sandera V. doorn

6 Comments

 1. Heb al jaren meerdere zwarte pigmentvlekken op mijn kin en voorhoofd. Iemand een idee wat ik het beste kan gaan doen? Wil er graag vanaf komen.

  • Hoi Thea, ik denk dat je spf bedoelt? Dat is een zonbescherming. De hoogte van spf is altijd heel belangrijk wanneer je een zonnebrandcrème aanschaft. Aangeraden wordt om minimaal een zonnebrandcrème te kiezen met spf 30 of hoger. Hopelijk heb ik het iets kunnen verduidelijken.

 2. Bedankt voor de handige tips! zelf ga ik het hele jaar door altijd beschermd naar buiten. Ik gebruik een spf 50 die speciaal voor het gezicht is. Nu ongeveer drie weken geleden heb ik Skinlight besteld, ik merk nu lichtjes verschil en daar ben ik eerlijk gezegd echt al super blij mee.

 3. Helaas heb ik een aantal donkere vlekken op mijn gezicht, ik loop er al jaren mee en merk dat ze steeds iets donkerder worden.. misschien dat het door de zon komt, maar irritant is het zeker. Ik wil er namelijk snel van af!! iemand nog meer tips die mij kunnen helpen?

 4. skinlight licht bruine vlekken in het gezicht op. De vlekken vervagen langzaam en voordat je het doorhebt zijn ze weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *