3

Donkere kringen onder ogen verminderen

donkere kringen onder ogen, donkere kringen onder ogen camoufleren, donkere kringen onder ogen verwijderen

Donkere kringen onder ogen verminderen

Iedereen krijgt op den duur wallen. Dit is helemaal niet zo vreemd. De huid word ouder en minder elastisch. Wallen komen ook meestal met het negatieve effect dat ze donkerder zijn. Hierdoor noemen ze het ook wel donkere kringen onder de ogen. Om wallen te verminderen zijn er natuurlijk hele diverse mogelijkheden met ieder een eigen prijskaartje.

Hoofdoorzaken waardoor wallen ontstaan:

1. door slecht verteerbare proteïnen. Hierdoor ontstaat er een te kort aan vitamine b6 en foliumzuur.
2. door een allergie zoals hooikoorts, maar het kan ook komen door een melk en zuivel allergie.
3. Wanneer je niet genoeg rust krijgt en langdurig vermoeid bent.
4. door een duidelijk gebrek aan vitamine K
5. Door een te kort aan Vitamine b12
6. Indien er een gebrek is aan IJzer.
7. Wanneer je teveel zout in je lichaam hebt kan het het vocht bij je ogen wegtrekken.
8. Roken zorgt voor slechte doorbloeding rond je ogen.
9. Door te weinig vocht ontstaan ook donkere wallen.

Probeer een zo gezond mogelijk leven te leiden. Hierdoor kunt u donkere wallen zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Echter is het niet uit te sluiten.

Hoe kan ik mijn donkere wallen lichter maken?

Het is mogelijk om via een huidvriendelijke blekende crème ook de donkere kringen rond uw ogen langzaam lichter te smeren. U gebruikt deze crème gedurende 3 tot 6 weken. In deze periode zult u zien dat de wallen steeds iets minder donker van kleur worden. Wel is er ook een zonnecrème vereist. Omdat u natuurlijk niet wilt dat de zon en het UV licht weer alles ongedaan maakt.

Ideaal tegen Donkere kringen onder de ogen:

Skinlight crème is een huidvriendelijke huidbleker die u op heel het lichaam kunt gebruiken. Het kan wallen en donkere kringen onder de ogen in ongeveer 3 tot 6 weken zichtbaar verminderen. U kunt deze creme bestellen via Skinlight.nl/shop/

Sandera V. doorn

3 Comments

  1. Ik heb helaas ook last van donkere kringen, bij mij komt het doordat mijn huid in dat gebied heel veel pigment aanmaakt.. eerst gebruikte ik er altijd camouflage voor maar sinds kort ben ik de huid lichter aan het maken met skinlight. ik zie al een beetje resultaat en ben nu 3 weken bezig. Groetjes, Siene

    • Hoi sann,
      Ik heb ook echt last van donkere kringen. Heb van alles en nog wat geprobeerd, Maar helaas geen resultaat. Nu wil ik dus ook een boeiende crème aanschaffen. Heb jij misschien befor and after foto’s. En welke crème gebruik jij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *