0

Hoe kun je vlekken in het gezicht verminderen

Wat zijn vlekken in het gezicht

donkere pigmentvlekken in hals, donkere vlekken in hals verminderen

Vlekjes in het gezicht. Wie heeft ze niet. Niemand ziet ze als iets moois. Tevens zijn ze niet pijnlijk of gevaarlijk voor je gezondheid. Toch willen veel vrouwen maar al te graag af van deze pigmentvlekken in het gezicht.

Waarom zijn pigmentvlekken vaak ongewenst

Pigmentvlekken zijn eigenlijk heel natuurlijk. Gezien de huid in zijn totaliteit uit pigment bestaat. Echter zijn pigment plekken ophopingen waar te veel pigment aanwezig is. Dit wordt door vrouwen vaak als een smet op het uiterlijk gezien. Mede hierdoor en het internet en de drang naar perfectie is een pigmentvlek in het gezicht ongewenst anno 2015-2016.

Hoe kun je het ontstaan van huidvlekken voorkomen

Helaas kun je de ontwikkeling van ongewenste vlekken op de huid niet helemaal tegenhouden. Wel kun je middels de volgende tips de kans erop aanzienlijk verminderen.

  • Draag altijd een goede SPF crème overdag.
  • Zorg ervoor dat je voldoende water drink. Minimaal 2 liter per dag.
  • Maak natuurlijk gebruik van huidvriendelijke producten om je gezicht goed te onderhouden.
  • Maak uw gezicht elke dag goed schoon van vuil en zweet.
  • Matig met de consumptie van alcohol.
  • Skip wat vaker de minder gezonde snacks en fastfood.
  • Eet elke dag groente en fruit.
  • Consumeer minimaal 2 maal per week vis.

Crème om gezicht vlekken aanzienlijk te verminderen:

Bijna iedereen heeft al reeds enkele vervelende pigmentvlekken mogelijk midden in het gezicht als men eindelijk op ons informatieve artikel uitkomt. Dit maakt niks uit. Wanneer je kiest voor de 100% natuurlijke en huidvriendelijke Whitening crème Skinlight en dit combineert met een SPF crème en zoveel mogelijk van de andere gezonde facetten. Dan zult u binnen 3-5 weken al een hele transformatie doormaken. Uw huid gaat er mooier, stralender en gezonder uitzien. Daarnaast wordt uw lichaam dus ook uw huid door alle andere aspecten met de week gezonder.

donker gezicht bleken, donkere huid bleken

Waar kun je Skinlight Pigmentvlekken crème bestellen?

Skinlight Whitening Treatment is op dit moment enkel online te bestellen. Via de online webshop zijn er altijd speciale acties en kortingen. Wanneer je op dit moment 2 of meer verpakkingen besteld ontvang je bovenop een hoge korting ook nog eens gratis verzending ( normaal 6€).

 

Bestel Skinlight

Sandera V. doorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *