0

Wat kan je doen tegen donkere vlekken in je nek?

Wat kan je doen tegen donkere vlekken in je nek?

Bijna iedereen heeft pigmentvlekken, moedervlekken en dergelijke. Echter heeft lang niet iedereen zeer grote en opvallende huidvlekken in de nek of hals. Omdat het niet gevaarlijk is, is het idee om vlekken in de nek te verwijderen eigenlijk een beetje onbesproken gebleven. Echter hoeft dit niet zo te blijven. Daarom gaan wij u informeren hoe u donkere vlekken in je nek kunt aanpakken en kunt verminderen.

donkere vlekken, vlekken in nek. pigmentvlekken, pigmentvlek in nek

Hoe ontstaan huidvlekken eigenlijk?

Huidvlekken zijn eigenlijk ophopingen pigment. Pigment bestaat de huid eigenlijk uit. Het beschermd je huid tegen alles daar buiten en natuurlijk het zonlicht. Echter heeft zonlicht een stimulerende werking op pigment. Hierdoor is het onbeschermd zonnen of blootstellen aan zonlicht helemaal niet goed voor je. Naarmate je vaker in de zon komt kan er een pigmentophoping ontstaan en dit is dus een pigmentvlek.

Hoe kan ik donkere vlekken in de nek voorkomen?

Helemaal voorkomen is niet mogelijk. Wel kun je door een sunblock te smeren behoorlijk veel voorkomen. Ook is het dragen van beschermde kleding zoals iets met een kraag of een hoed of pet een extra beschermlaagje voor je nek.

Hoe kan ik donkere vlekken in de nek verminderen?

Wanneer je de donkere vlekjes in de nek qua zichtbaarheid wilt verminderen. Dan kunt u gebruik maken van een pigment verlichtende crème. Deze crème ontkleurt heel langzaam het pigment. Hierdoor wordt de donkere pigmentvlek in de nek na ongeveer 4 tot 6 weken steeds lichter mits natuurlijk ook gebruik wordt gemaakt van een sunblock en eventueel beschermende kleding.

Waar kan ik Skinlight bestellen?

Deze crème is gewoon vrij verkrijgbaar. Je kunt het zeer discreet en veilig bestellen via hun webwinkel. Ook is het reeds in enkele andere shops te koop.

Sandera V. doorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *