huidbleek creme skinlight

Skinlight is een huidbleek crème dat donkere huidvlekken aanpakt en verlicht. Maar ook ingezet kan worden voor huidkwalen waarbij pigmentophoping een grote rol speelt. Skinlight beschikt over een sterke formule dat de huid tot wel 3 tinten kan verlichten. ideaal dus om de bekendste huidkwalen zoals pigmentvlekken, hyperpigmentatie en kleurverschil in de huid aan te pakken.

Wist je dat Skinlight een Nederlands merk is en ook in Nederland geproduceerd wordt? De crème is geschikt voor het behandelen van de meest voorkomende pigmentkwalen, zoals:

  • Pigmentvlekken
  • Melasma / zwangerschapsmasker
  • Hyperpigmentatie
  • Kleurverschil van gezicht tot nek en decolleté
  • Donkere oksels / knieholtes

Wat doet Skinlight?

Skinlight maakt de huid lichter, het is een huidbleek creme. Het bevat meestal verschillende zuren en vitamine C, twee ingrediënten die helpen bij het verminderen van de productie van melanine in de huid. Dit kan helpen bij het verminderen van donkere vlekken of verkleuringen in de huid. Zoals in de oksels, knieën, ellebogen en andere delen van het lichaam. Je kunt de crème heel specifiek inzetten voor bijvoorbeeld pigmentvlekken of een zwangerschapsmasker. Je brengt de crème dan enkel op de vlekken of aangedane huid aan. Ook kun je de crème gebruiken voor het bleken van het gezicht, om kleurverschil in de huid aan te pakken. Kleurverschil van gezicht tot nek en hals komt veel voor. Vooral bij mensen met een kleurtje. Je bent nou eenmaal gezegend met veel pigment in je huid en je huid maakt snel pigment aan.

Skinlight Kortingscodes

Wij mogen 5 euro korting aanbieden. Klik op de afbeelding en de kortingscode wordt automatisch verrekend in je winkelmandje. Mocht dat niet lukken gebruik dan de skinlight kortingscode: ‘ skinbleaching ‘. Indien je er niet helemaal uitkomt of de code werkt niet meer, laat dan hieronder een reactie achter. Ik zal je dan persoonlijk een kortingscode toesturen.

huidbleek creme kortingscode
Huidbleek creme met 5 euro korting

Voor wie is Skinlight geschikt?

Skinlight is voor iedereen geschikt en mag gebruikt worden bij een zeer droge tot zeer vette huid. Ook kun je de crème gebruiken bij een gevoelige huid. De crème is namelijk pH-neutraal en vrij van parfum. De formule is op de huid vrij mild, dat komt omdat de crème rijk is aan hydraterende ingrediënten.

  • Melasma: dit is een aandoening waarbij er donkere vlekken op de huid verschijnen, meestal op het gezicht. Het wordt vaak geassocieerd met hormonale veranderingen, zoals zwangerschap of het gebruik van bepaalde soorten anticonceptiepillen.
  • Hyperpigmentatie: dit is een algemene term voor donkere vlekken op de huid die ontstaan door een overmatige productie van melanine. Hyperpigmentatie kan ontstaan door blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen, of huidbeschadiging.
  • Acanthosis nigricans: dit is een aandoening waarbij de huid in bepaalde gebieden donkerder wordt, meestal in de oksels, knieholten en nek. Het kan worden veroorzaakt door diabetes, overgewicht of bepaalde soorten kanker.
  • Postinflammatory Hyperpigmentation (PIH): dit is een aandoening waarbij donkere vlekken op de huid ontstaan na een ontsteking, zoals een puistje of huidirritatie.
  • Albinisme: een zeldzame aandoening die gekenmerkt wordt door een afwezigheid of vermindering van melanine, waardoor de huid, haren en ogen erg lichter zijn dan normaal.

Het is belangrijk om te weten dat pigmentkwalen vaak niet gevaarlijk zijn, maar sommige kunnen cosmetisch storend zijn en kunnen leiden tot zelfbewustzijn. Als je twijfelt over de aard van je pigmentkwalen, raadpleeg dan een dermatoloog voor een professioneel advies.

Wat zijn de werkzame bestandsdelen?

☆ Vitamine C: Stimuleert de aanmaak van collageen, dat afneemt vanaf je 25ste levensjaar. Door blootstelling aan zonlicht en andere schadelijke stoffen neemt de aanmaak hiervan drastisch af. Vitamine C helpt om pigmentvlekken, littekens, hyperpigmentatie en fijne lijntjes plus rimpels aanzienlijk te verminderen. In klinisch onderzoek is gebleken dat de huid van proefpersonen na langdurig gebruik van het ingrediënt egaler en steviger werd.

☆ Vitamine E: Heeft een herstellende functie en zorgt ervoor dat de Vitamine C beter doordringt naar meerdere huidlagen. Het is een sterk antioxidant en versterkt de barrièrefunctie van de huid. Vitamine E en C samen doen pigmentvlekken vervagen.

☆ Citroen Zuur: Heeft een exfoliërende functie en zorgt ervoor dat dode huidcellen loslaten waardoor er nieuwe, mooiere cellen voor in de plaats komen. Samen met Vitamine C en E is dit een gouden duo.

Skinlight reviews

skinlight review
Skinlight review huidbleek creme

Plaats als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *