Pigment verwijderen,  Pigmentvlekken

Wat helpt tegen een pigmentvlek op de neus

Last van een pigmentvlek op de neus? Hoe zeker je ook in je schoenen staat. Wanneer je last krijgt van pigmentvlekken in het gezicht kan dit snel dalen. Het internet staat vervolgens vol met tips en tricks hoe je het kunt camoufleren, verwijderen en op een enkele site staat er zelfs hoe je het weg kan snijden. Echt absurd als je het mij vraagt. Wij hebben daarom alle methodes eens nader bekeken en komen onderstaand met een duidelijk en betaalbare oplossing.

pigmentvlekken verminderen, pigmentvlekkencreme

Waarom ontstaan pigmentvlekken op de neus en voorhoofd?

Het is eigenlijk helemaal niet zo vreemd dat pigmentvlekken in het gezicht juist ontstaan op vervelende plaatsen. Dit komt omdat je neus natuurlijk uitsteekt en daardoor heel veel zonlicht pakt. Dit zelfde geld ook voor je voorhoofd die net boven je ogen zit. Door deze grotere hoeveelheid zonlicht, komt er meer UVB straling, en deze zorgt voor de groei van melanine oftewel pigmentdeeltjes.

Kun je neus pigmentvlekken voorkomen?

Voorkomen is natuurlijk beter dan er vervolgens weer vanaf moeten komen. Helaas kan je pigmentdeling middels UV straling uit de zon niet helemaal voorkomen. Wel kun je het inperken door een goede SPF te smeren en natuurlijk door beschermende kleding zoals een pet te dragen. Tenslotte is het belangrijk om te realiseren dat langdurig zonnen de groei van pigment enorm kan laten toenemen. Wees daarom zuinig met het zonnen. Op deze manier kun je de kans op pigmentvlekken op het gelaat redelijk verkleinen. Middels een Skin Whitening formule kun je de pigmentvlekken vervolgens weer lichter maken.

pigmentvlekken verwijderen crème

Hoe kan Skin whitening de pigmentvlekken lichter maken?

Wanneer je kiest voor een crème met een whitening formule. Dan smeer je deze 2 maal daags op de pigmentvlek. Je merkt na intensief gebruik dat de pigmentvlek langzaam minder hard wordt. Het wordt lichter, waardoor het minder op gaat vallen. Kies echter wel voor een natuurlijke variant die het liefst ook ph neutraal en parfumvrij is. In Nederland hebben wij sowieso het merk Skinlight. Dit product is natuurlijk, ph neutraal, hypoallergeen en het bevat geen parfum.

Snel aan de slag met Skinlight

Er wordt een duidelijke handleiding mee gezonden voor een optimaal gebruik

Waar kan ik Skinlight bestellen?

Deze veilige Nederlandse formule kun je online bestellen. Wanneer je het vandaag voor 13.00 bestelt heb je het de volgende dag al aan huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *