Tips tegen donkere kringen onder de ogen

Naarmate je ouder wordt ontstaan er langzaam aan rimpels in het gezicht. Dit kun je middels allerlei soorten anti rimpelcrème erg lang uitstellen of zelfs wederom bijna tot nihil verminderen. Toch is het onder en rond de ogen een lastig verhaal. Wij gaan in dit artikel dieper in op de huid rond de ogen. Tevens zullen wij u voorzien van handige tips om uw schoonheid toch net weer dat beetje extra te bieden! Indien er vragen zijn horen wij natuurlijk graag van u.

Waardoor ontstaan donkere kringen onder de ogen

Naarmate je ouder wordt, krijg je over heel het lichaam meer pigment. Zo ontstaan er op het gezicht pigmentvlekken. Maar ook rond de ogen ontstaan deze. Al zien ze er meestal niet als pigmentvlekken uit. Je wordt rond je ogen donkerder. Mogelijk krijg je een donkere waas of schaduw rond je ogen. Wanneer je naar je zelf kijkt in de spiegel lijkt het net als je slecht geslapen hebt. Gelukkig is er oog make-up. Maar hoelang is dit nog voldoende voor u?

Hoe kan ik de huid rond mijn ogen beter verzorgen?

Je moet goed beseffen dat de huid rond je ogen erg dun is. Het is daarom belangrijk om deze huid goed te hydrateren en te voeden. Dit kun je doen door:

Goedkoop donkere wallen wegwerken met Xelly Cabau

Voldoende water te drinken verspreid over de dag

De huid rond je ogen elke dag goed te reinigen met natuurlijk een huidvriendelijk product. Wanneer je gebruik maakt van oog make-up, eyeliners en dergelijke producten, toch die paar euro extra te besteden zodat het ook een product is bestaande uit huidvriendelijke stoffen. Wees matig met alcohol en vette snacks, deze schadelijke stoffen trekken namelijk in je huid. Zorg er voor dat je een huidvriendelijke spf gebruikt, schadelijke UVB op de huid rond je ogen dat wil je liever niet!

Methode om de huid rond mijn ogen mooier te maken

Je kunt natuurlijk op diverse manieren je ogen fraaier maken. Zo kun je kiezen voor een ooglidcorrectie. Deze ingreep is niet geheel pijnloos en moet om de zoveel tijd worden herhaalt. Hiernaast is deze ingreep absoluut niet goedkoop. 600-800-1000euro als u het heel kundig wilt laten uitvoeren.

Donkere kringen onder de ogen verminderen met een crème?

Ook is het mogelijk om zonder snijden, laseren en dergelijke ingrepen uw huid rond uw ogen een stuk helderder en stralender te maken. Neem bijvoorbeeld Skinlight Whitening Treatment. Dit is een relatief nieuw Nederlands merk. Het is een 100% natuurlijk, pH huid neutrale, parfum vrije whitening crème. Deze crème zal in ongeveer 3-5 weken de huid onder en rond de ogen ook wel de donkere kringen genoemd langzaam verbleken. Dit betekend dat u week na week op een gezondere manier uit uw ogen zult kijken. Het resultaat na plus minus 8 weken is verbluffend.

donkere kringen bleken

Eén reactie op “Tips tegen donkere kringen onder de ogen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *