Donker pigment lichter maken

Hoe verwijder ik pigmentvlekken in het gezicht?

Hoe ontstaat pigment in het gezicht?

Pigmentvlekken zijn een onderdeel van de huid. Toch gaan duizenden vrouwen elke dag de strijd aan tegen huidveroudering en tegen de zichtbare pigmentvlekjes in het gezicht. Pigmentvlekken worden al tientallen jaren als onsierlijk gezien. Toch is er sinds 2010 een trend naar perfectie. Mede door tv en reclames en social media is het uiterlijk nog veel belangrijker geworden. Wil je vandaag de dag nog helemaal bij blijven, dan is extra hulp en enkele slimme tips absoluut geen overbodige luxe.

pigmentvlek creme, pigment in gezicht, pigmentvlekken in gezicht

Pigmentvlekken verwijderen crème

Tips om huidvlekken zoals pigment te voorkomen

Zoals je misschien weet ontstaan vlekken op de huid zoals pigmentvlekken, moedervlekken door UV straling van de zon. Ook hebben diverse hormonale processen invloed op het ontstaan van pigmentvlekken. Toch zijn er diverse handige weetjes om het ontstaan van deze huidvlekken te verminderen namelijk.

  1. Het smeren van een goede SPF crème. Hierdoor blokkeert u schadelijke straling uit de zon.
  2. U dient natuurlijk ook voldoende water te drinken. Ons advies is toch minimaal 2 liter water per dag.
  3. Zorg ervoor dat u voldoende beweegt, 2-3 keer per week een wandeling of zelfs sporten is heel erg goed voor de weerstand en gezondheid van de huid.
  4. Matig het gebruik van Alcohol en vette snacks tot na Nihil. Deze producten zitten namelijk vol met schadelijke stoffen waardoor het lichaam dus ook uw huid ontregeld raken.
  5. Het gebruik van softdrugs en erger is absoluut taboe. Uw lichaam heeft soms wel 1 jaar te tijd nodig om volledig te herstellen van deze producten.
  6. Eet voldoende groente, fruit en vis. Probeer tevens zo schoon mogelijke producten uit deze categorie te kiezen, onbespoten, biologisch is een aanrader.

Methode om pigmentvlekken in het gezicht minder zichtbaar te maken

Als je het aantal pigmentvlekken in het gezicht wilt verminderen. Dan is het mogelijk om dit met een crème zoals Skinlight te regelen. Deze whitening crème is ph neutraal en bevat geen parfum. Hierdoor is het perfect te gebruiken voor de gezicht huid. Hiernaast is het hydraterend en voedend waardoor het ook voor langer termijn gebruik geschikt is.

Waarom steeds meer mensen kiezen voor Skinlight?

– Het product 100% natuurlijk is qua ingrediënten
– Er geen parfum of andere geurstof in wordt gebruikt.
– De crème niet vettig is, zodat het ook geen poriën verstopt.
– Dat het geen allergische reacties veroorzaakt.
– het product voor alle huidtypen zeer geschikt is.

Waar koop ik Skinlight Pigmentvlek crème

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen in de Skinlight webshop. Hier kunt u tevens het product tegen de hoogste kortingen bestellen. Vandaag besteld betekend vaak al de dag erna in huis.

gezicht bleken, huid bleken, donkere huid bleken
Skinlight voor het verminderen van pigmentvlekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *