Donker pigment lichter maken

Hoe kan ik mijn oksels bleken

De oksels zijn vooral voor vrouwen het lichaamsdeel wat zeer bepalend is voor het uiterlijk. Sinds dat het scheren van de oksels voor vrouwen heel normaal is geworden, kwam er natuurlijk meteen een ander probleem bij. De oksels hebben namelijk een hele hoop te verduren. Wij gaan in dit artikel bekijken hoe je als vrouw je oksels het beste kunt verzorgen en zelfs er mooier uit kan laten zien.

oksels lichter maken, donkere oksels bleken

Waardoor verkleuren oksels?

Zoals je zelf al ondervonden heeft, worden de oksels van bijna elke vrouw met de jaren langzaam wat donkerder. Met name in de lente en zomer maanden waar vele vrouwen korte kleding willen dragen komen de oksels voor het blote oog in het zicht. Je hebt vele goed verzorgde vrouwen met relatief onverzorgde, donkere oksels. Met name bij getinte en donkere vrouwen kunnen de oksels soms donker bruin of richting vaal zwart uitslaan. Hier is in principe niks tegen te doen of toch wel? Als je eens wist dat ze langzaam donkerder worden door o.a. Scheren, waxen, en het veel al wassen met allerlei zeep en andere vloeistoffen die veel al niet heel huidvriendelijk zijn. Ook het zonnen waarbij vaak een SPF vergeten wordt zorgt ervoor dat de okselhuid meer pigment ontwikkeld, waardoor de oksels blijvend donkerder eruit gaat zien.

Oksels bleken | Mooie oksels in een handomdraai

Oksels mooier maken

Verzorg uw oksels uitermate goed. Gebruik zoals reeds verteld huidvriendelijke producten. De aanbiedingen van de week in de drogist vallen hier meestal niet onder. Zorg ook voor een goede scheergel of scheerschuim en gebruik een goede kwaliteit scheermesje wanneer je de oksels scheert. Daarnaast is het belangrijk om altijd een SPF te dragen indien je oksel huid mogelijk in de zon komt. Ook is het belangrijk om een goede deo te gebruiken die huidvriendelijk is.

Kan ik mijn oksels écht lichter maken?

Wanneer je van mening bent dat je oksels te donker zijn of vlekken op je oksels aanwezig zijn? Dan is het mogelijk om het via de huidvriendelijke Whitening Crème namelijk Skinlight in ongeveer 3 -5 weken aanzienlijk lichter, mooier en stralender te laten ogen. Je brengt deze handige crème 2 maal daags aan en blijft dit voor 3 – 5 weken herhalen. Indien je in de zon gaat altijd even een spf smeren.

Donkere oksels lichter maken tips

Oksels lichter maken crème

Skinlight Whitening Treatment is ideaal voor het gebruik van de oksels. Je kunt deze crème makkelijk en uitermate discreet online bestellen via de Skinlight Oksels bleken webwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *