Pigment voorhoofd verwijderen

Hoe kan ik pigment op mijn voorhoofd verwijderen

Wanneer je last hebt van pigment soms wel midden op je gezicht dan kunnen wij het goed voorstellen dat. Hier enige vorm van schaamte bij komt kijken. Tenslotte ben je je puberjaren allang voor bij en toch loop je met grote bruine of soms zwarte vlekken op je gezicht rond. Er zijn verschillende behandel methodes. Wij gaan hiervoor de methodes zonder dat er een mes aan te pas komt eens dieper on de loep nemen.

pigimentvlekken rond mond, pigmentvlekken in gezicht, pigmentvlekken camoufleren, pigmentvlekken verminderen

Hoe ontstaat pigment op het gezicht eigenlijk?

Ja dat is een hele goede vraag, om dit te beantwoorden gaan wij eerst eens kijken wat pigment exact is. Iedere huid, van licht tot donker bevat pigment, dit zorgt voor de kleur van onze huid. Pigment wordt grotendeels ontwikkeld door Zon. Doordat je in je leven veel al met de zon in aanraking komt kan het gebeuren dat je huid op bepaalde plekjes ontregeld wordt. Hier ontstaat dan een donkere plek ook wel pigment vlek genoemd. De grote van deze plekken kan erg verschillen.

Nu loop je dus mogelijk rond met allerlei pigmentvlekken of moedervlekjes, iedereen heeft er wel enkele. Waar ze exact zullen komen weet je echter niet. Soms komen ze op voor jou eigen beeld zeer gênante plaatsen. Gelukkig kun je hier ook het nodige aan doen.

Je kunt via een dokter deze plekken laten verwijderen, dit kan echter zeer pijnlijk zijn en de kans dat ze terug komen is ook niet mals. Of..

pigmentvlekken verminderen

Je kunt er voor kiezen om huidskleur make-up aan te brengen of een soort van foundation zodat het minder goed zichtbaar zal zijn. Is het weer wisselend of ben je lang van huis dan kan het natuurlijk langzaam wegvagen waardoor het wederom goed zichtbaar zal zijn.

Ook is het mogelijk om de zichtbaarheid van de pigmentvlekken blijvend te verminderen. Zo kunnen deze vlekken na ongeveer 2 a 3 weken gebruik te hebben gemaakt van een pigment verblekende crème nagenoeg onzichtbaar worden! Niemand die meer ziet wat u ooit op uw “voorhoofd” of “wang” had.

Conclusie

Kortom er zijn meerdere manieren, welke u kiest is natuurlijk helemaal aan u zelf. Rechts van dit artikel vind u een product wat zich keer op keer bewezen heeft. Tevens is het product huid vriendelijk wat de meeste make-up absoluut niet is. Voor mij is de keuze helder. Nu de uwe nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *