4

Hoe verminder je zwarte pigmentvlekken op het gezicht

Hoe verminder je zwarte pigmentvlekken op het gezicht – Een mooi kleurtje komt ook met zijn nadelen. Zo worden pigmentvlekken over het algemeen donker bruin tot zwart bij getinte tot donkere mensen. Natuurlijk hoort het bij ieders uiterlijk. Toch wilt zowel man als vrouw er zo mooi en stralend mogelijk eruit zien. Omdat het voor getinte en donkere mensen toch wel lastiger is op het gebied van pigmentvlekken en moedervlekken hebben wij grondig research gedaan naar een gepaste oplossing. Onderstaand lees je alle ins en outs of het bestrijden van zwarte pigmentvlekken op het gezicht.

Waardoor worden mijn pigmentvlekken zwart?

Meestal als je een getinte tot donkere huidskleur hebt, dan heb je de luxe dat je minder snel verbrand in de zon. Tenslotte heb je meer pigment in de huid. Echter kleur je net als mensen met een hele lichte huid donkerder bij. Daarin tegen worden de pigmentvlekken zwart. Zwarte pigmentvlekjes op de huid vallen natuurlijk veel meer op dan vrij lichte of bruine. Mede hierdoor zijn ze niet echt mooi of wenselijk.

Hoe verminder je zwarte pigmentvlekken op het gezicht

Skinlight vermindert je zwarte pigmentvlekken op het gezicht

Hoe kan ik het ontstaan van meer pigmentvlekken zoveel mogelijk voorkomen?

Je dient vanaf dit moment direct actie te ondernemen! Ga niet meer zonder zonnebescherming naar buiten. Dit betekend dat je een zonnebrandcrème met een hogere factor moet gaan smeren. Mijn advies is om zeker een spf 30 te gebruiken. Op deze manier blokkeer je de schadelijke straling uit de zon die het pigment in de huid namelijk zwart kleurt. Deze spf dien je 2 maal daags aan te brengen voor een optimale bescherming. Helaas vermindert het geen pigmentvlekken die al reeds aanwezig zijn.

Eenvoudig een huidvlek verbergen met make-up:

Het bedekken van een lelijke pigmentvlek of wat van vlek op de huid is vooral voor vrouwen makkelijker dan voor mannen. Een vrouw kan in principe middels wat foundation of poeder de vlek verhulllen. Echter is het anno 2016 niet meer zo populair om met een hoop make-up rond te lopen.

Hoe kan ik zwarte pigmentvlekken permanent camoufleren?

Wil je het echt goed aanpakken, Dan heb je een Skin Whitening formule nodig. Nee is dit is helemaal niet eng of gevaarlijk. Het is een formule die week na week op een veilige manier de huid langzaam tint na tint lichter maakt. Hierdoor wordt de zwarte pigmentvlek langzaam lichter. Het lijkt alsof de vlek op verdwijnt. De huid gaat er hierdoor gezonder en stralender uitziet. Je voelt je mooier en lekkerder in je vel zitten. Ideaal toch!

Skinlight de natuurlijke Skin whitening formule van Nederlandse bodem:

Je hoort het goed. Wil je een goed product van Nederlandse bodem gebruiken! Skinlight is namelijk op natuurlijke basis, vrij van parfum en PH neutraal. Al deze pluspunten maken Skinlight de all in one whitening formule voor waar dan ook op het lichaam. Deze crème kun je eenvoudig en zeer discreet online bestellen. Tevens ligt het ook in het warenhuis van bol.com

Sandera V. doorn

4 Comments

  1. Sinds kort een donkere huidvlek op mijn voorhoofd!! ben laatst op een vrij zonnige dag wezen varen met vrienden, had mij wel goed ingesmeerd met een factor 50, toen ik thuis kwam zat er ineens een vlekje (was eerst een puistje) en een paar dagen daarna werd deze donkerder en nu zit ik ermee. Gaat dit vanzelf weer weg of moet ik hier iets aan laten doen?

  2. Ik heb zwarte pigmentvlekken op mijn beide wangen. Wil hier heeeel graag vanaf. Doe het nu vooral camoufleren met make-up, maar nu de warmere dagen eraan zitten te komen heb ik hier vaak niet zo heel veel zin in. Ik ga eens aan de slag met de skinlight creme. Groetjes, Rabi

  3. Bedankt voor de goede tips! Ik heb zelf heel erg last van zwarte vlekjes (heb een donkere huid), en bij mij ontstaan de vlekjes vooral door pukkels. Als de pukkel eenmaal weg is dan blijft er bij mij altijd een zwart vlekjes achter die vervolgens niet meer weg gaat :( ik baal er echt heel erg van. De creme die genoemd wordt klinkt in ieder geval wel veel belovend. Iemand hier nog ervaringen mee en hoe gebruik ik de creme precies?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *